ALLT OM BASTU

Om oss

Om mig på alltombastu.se

ALLT OM BASTU drivs av mig Maria Glad,  I webbutiken finns ett stort utbud av bland annat bastuprodukter , bastutyper och  bastutillbehör att köpa.  
Jag har startat upp denna sida eftersom jag fått ta emot många frågor kring bastubadande, bastutraditioner och bastuprodukter när jag varit ute på marknader och mässor med. Folk vill veta hur man ska göra när man bastar för att det ska bli så trevlig upplevelse som möjligt, vilka produkter som finns att använda och var de går att köpa. Jag har även förstått att många har en bastu hemma men använder den inte vilket jag tycker är otroligt tråkigt. Jag hoppas därför även att jag med denna sida kan inspirera fler att städa fram sin bastu och upptäcka det underbara ett bastubad kan ge för både kropp och själ.
Jag tar gärna emot tips på nya intressanta bastuprodukter att skriva om och att sälja i webbutiken så hör gärna av er om ni sitter inne på något spännande som vi andra bastuintresserade bör få ta del av .
Mycket av informationen som finns på denna sida är hämtad från olika informativa sidor om bastubadande som finns på internet. Jag har tagit ett axplock av det som jag tror kan intressera ni läsare. Bilderna är privata samt bilder jag har tillåtelse att använda. Lycka till när ni ska köpa bastu.

Njut livet en stund i taget

Varma hälsningar Maria!

Bastu inredning